Hubungi Kami :-

My Photo
Kemaman, Terengganu, Malaysia
Rabihah batikterengganu memperkenalkan batik pelangi yang cukup menarik dengan corak dari cantingan lukis tangan yang unik. Menggunakan kain fuji bermutu gred A, dan warna yang berkualiti.

SELAMAT DATANG KE RABIHAHBATIK TERENGGANU

Saturday, November 8, 2008

INILAH KILANG RABIHAH BATIK

INILAH KILANG KECIL RABIHAH BATIK





Sedia menerima sebarang tempahan batik...jangan segan2,,,

12 comments:

azrina said...

salam... k.pija, saya tengok kat website ayu batik, akak blh terima tempahan uniform batik. boleh x saya nak tahu harga untuk kain 4 meter, 4.5 meter, kain untuk kemeja dan kemeja siap? kalau boleh, email pada saya aini_azrina@yahoo.com. akak cuma ada kain jenis fuji je ke?

Razimah Othman said...

salam...k.pija...saya berminat nak menjual batik..ada jual dgn harga borong tak?

yatie said...

salam... kak saya berminat utk menjual produk batik secara kecil kecilan untuk permulaan. bolehkah saya mendapat harga borong/yg berpatutan untuk memulakan perniagaan saya... terima kasih
boleh hubungi saya melalui emel saya yatie8176@yahoo.com

Anonymous said...

salam...k.pija, saya guru sekolah menengah di pahang, saya sedang survey batik pasang untuk buat baju batik sekolah bagi semua guru...saya berminat dengan printed batik warna maroon...boleh tak akak bagi maklumat batik yang saya nak ke email saya?..
lebih kurang 500 meter saya nak order...brapa harga per meter akak boleh bagi?kalu ada gambar or corak yang saya nak tolong emailkan untuk saya buat pilihan...
harap akak reply cepat ckit..thanks..

Anonymous said...

maaf lupa nak bagi alamat email saya
umiemulan@yahoo.com

Cahaya Kelembutan said...

assalamualaikum...
akak sy student uitm...
berminat nk g wt lwtan or kunjungan ke kilang akak...nampak sgt menarik..
blh ke kalau kami nk g?

Anonymous said...

salam kak.. mintak quatation harga untuk batik kain fuji.. semeter berapa?kuantiti dalam 900 meter

Anonymous said...

Salam, saya ingin mulakan perniagaan jahitan kaftan menyusu..boleh beri pendapat, kain yg sesuai dan boleh saya dptkan quotation harga utk batik kain fuji permeter jika quantity bawah 300 meter serta bidang kain. Email saya saidatulshida@yahoo.com (pn.shida)

ana'z said...

salam..kak sy berminat nak berniaga sutera.butik saye di jb.boleh sy tahu harga untuk pengedar berapa?skrg sy cume berniaga kain pasang biasa.sekiranyer harga berpatutan sy hendak berniaga sutera pula.
dzana.ahmad@gmail.com

Anonymous said...

Salam, ....
Sekiranya berminat untuk mendapatkan fabric sutera putih bermutu yg di import dari Korea ( sykt antarabangsa) dgn harga pasaran tempatan. Untuk kilang-kilang pembuat batik harga/quotation boleh dirunding. Utk sebarang pertanyaan boleh hubungi sy ditalian 012-2840224 @ email; yusmylla@ymail.com. TQ

Anonymous said...

saya nk beli pewarna fabrik..bleh emelkan warna dan harga yang available.
redonionwhiteonion@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum,saya berminat nak tahu harga pewarna batik,boleh emelkan kepada saya nadiahusnasaleh@yahoo.com