Hubungi Kami :-

My photo
Kemaman, Terengganu, Malaysia
Rabihah batikterengganu memperkenalkan batik yang cukup menarik dengan corak dari cantingan lukis tangan yang unik. Menggunakan kain Cotton, sutera, fuji yang berkualiti baik, dan warna yang berkualiti.

SELAMAT DATANG KE RABIHAHBATIK TERENGGANU

SELAMAT DATANG KE BUTIK RABIHAHBATIK

Wednesday, October 29, 2008

KOLEKSI SOLD OUT - DESIGN TERKUMPUL









































































































































































































































































































































































3 comments:

hajar said...

dapatkan rempah di sini http://kedairempahmama.blogspot.com

Anonymous said...

Salam Pija.Kak Hana ni dari Sabah.Memang cantik2 design kat Rabihah ni.design2 yang sold out tu,boleh tak kita nak tempah semula?kalau boleh ,berapa lama agaknya nak disiapkan?TQ

Pn. Norhapiza said...

SALAM K. HANA, UNTUK MAKLUMAN K.HANA NAK TEMPAH SEMULA BOLEH AJE....BIASANYA AMBIK MASA SEBULAN JUGAK LAH.....